Als aannemer of bouwbedrijf wil je samenwerken met een partij die verstand heeft van het hele proces rondom vastgoedonderhoud en renovatie, Suredo heeft de ervaring, expertise en het netwerk om je te ondersteunen bij elk project, groot- of kleinschalig.

Ondersteuning bij vastgoedprojecten

Een vastgoedproject gericht op een enkele woning of een groot bedrijfspand, wij kunnen je overal bij ondersteunen. Van sloop tot renovatie, van schilderwerkzaamheden tot werk rondom het pand, wij staan klaar om te assisteren. Wij  zijn experts in vastgoedprojecten van elk formaat. We zetten onze expertise planmatig in en komen tot het gewenste resultaat.

Wanneer het nodig is zetten we ons brede netwerk van onderaannemers in. Daarmee kunnen we elk project geheel overnemen en je zo ontzorgen van opname tot en met oplevering.


We houden hierbij rekening met de wensen van de opdrachtgever, de eisen van het pand en de woonwensen. Ook zorgen we dat bestaande structuren en kenmerken van het gebouw intact blijven. Zo ondersteunen we de aannemer en brengen we het pand weer in een uitmuntende staat.

Onderhoud

Grootschalig onderhoud kan een behoorlijke uitdaging zijn. Voor ondersteuning schakel je een partij in die met hun uitvoerige ervaring alle zaken compleet uit handen kan nemen. Suredo is deze partij. We maken heldere afspraken met de opdrachtgever en schakelen met alle betrokken partijen. Wij geven duidelijkheid over het budget en over de planning.

Wanneer we onze eigen experts combineren met ons grote netwerk van onderaannemers kunnen wij elke klus in het project vakkundig afhandelen. Loodgieterswerkzaamheden, stukadoorswerk, tegelbewerking, lekdetectie en advies betreft asbest en sanering en meer. Wij staat klaar voor elke uitdaging.

We adviseren je graag over optimale onderhoudsoplossingen, of dit nou gaat over de techniek, het milieu, isolatie of esthetiek. Wij staan garant voor alle organisatie en logistiek en garanderen een eersterangs resultaat.

Verduurzaming

Soms is alleen onderhoud niet genoeg. Met oplopende energiekosten is het steeds belangrijker om te zorgen dat een pand goed geïsoleerd is. Gelukkig hebben wij ook veel ervaring met verduurzaming. 

Suredo heeft de expertise en ervaring om je hierin te adviseren en om de gewenste resultaten te realiseren. Of het nou gaat om kozijnen en beglazing of isolatie in de muren of het dak, wij zorgen dat een pand een gunstiger energielabel krijgt. Zo zorgen we samen voor een duurzame toekomst en lagere kosten.

Heldere communicatie

Suredo is een transparante organisatie die gericht is op heldere communicatie en een fijne samenwerking tussen alle betrokken partijen en onze medewerkers. Wij werken volgens de kwaliteitskeurmerken en houden door middel van een duidelijke planning altijd de opdrachtgever op de hoogte. Suredo zet de klant centraal.

Benieuwd hoe Suredo jou tot dienst kan zijn? Neem dan gelijk contact op!