Als verzekeraar ben je op zoek naar een partij die snel en planmatig de nodige reparatie uitvoert. Suredo ondersteunt de verzekeraar met een totaaloplossing rondom onderhoud en vastgoed reparatie. Of het nou gaat om een enkele woning of een bedrijfspand, wij weten precies wat het pand nodig heeft.

Ontzorgen bij onderhoud

Onderhoud aan vastgoed is een essentieel proces dat ook heel ingrijpend kan zijn. Wij ontzorgen de verzekeraar door het gehele proces over te nemen. Van groot onderhoud, planmatig onderhoud tot mutatie- en service onderhoud, wij maken het pand weer geschikt voor de toekomst. Vastgoedonderhoud waarbij we kwaliteit garanderen met de inzet van echte experts uit het vak.

Resultaat gericht onderhoud

Bij zowel planmatig onderhoud of ad hoc projecten, Suredo staat voor je klaar. Wij hebben de benodigde expertise in het afhandelen van zowel kleine als grootschalige projecten. We maken heldere afspraken met de verzekeraar en we zorgen voor professioneel vakmanschap in de afhandeling. Het maakt niet uit of het gaat om een bedrijfspand, monument of een woning. Suredo staat klaar om de verzekeraar compleet te ontzorgen in het gehele proces.

Monumenten

Bij het onderhouden, renoveren en repareren van schade aan monumenten is er een bijzondere aanpak nodig. Maar ook hiervoor kan je bij Suredo terecht. Wij hebben veel ervaring bij het onderhouden en verbouw van monumentale panden. 

Bij werkzaamheden aan monumentale gebouwen houden wij rekening met de wensen van de opdrachtgever, de eisen van het pand en de woonwensen. Ook zorgen we dat bestaande structuren en kenmerken van het gebouw intact blijven. Zo ontzorgen we en brengen we het pand weer in een uitmuntende staat.

Verduurzaming

Het is steeds belangrijker om een pand goed te isoleren en verduurzamen, helemaal in deze dure tijden voor consumenten. Daarom bieden wij ook duurzame oplossingen aan. Wij kunnen tijdens het onderhoud of de renovatie adviseren hoe dit het beste aangepakt kan worden bij het desbetreffende pand. Suredo heeft alle expertise en ervaring in huis om de verzekeraar hierin te ondersteunen.

Heldere communicatie

Als transparante organisatie zijn we gericht op heldere communicatie en een fijne samenwerking tussen alle betrokken partijen en onze medewerkers. Suredo werkt compleet digitaal. Alle opnames worden vastgelegd in een digitaal project. Daarnaast werken wij volgens de kwaliteitskeurmerken en houden door middel van een duidelijke planning en indien gewenst digitale rapportages altijd de opdrachtgever op de hoogte. Suredo zet de klant centraal.


Benieuwd hoe Suredo jou tot dienst kan zijn? Neem dan gelijk contact op!